Waar zijn stoffewinkels in mijn buurt?

Eindelijk is het mogelijk om stoffenwinkels, stoffenmarkten en stoffenbeurzen te vinden waar u ook bent. Dankzij deze website kunt u altijd en overal in zoeken naar de stoffenlocaties die het best bij u passen. Naast het overzicht op een handige kaart (om de ideale route te plannen) kunnen bezoekers ook steeds een beoordeling toevoegen.

Beoordelingen?

De reviews, door gebruikers gegeven, geven u meteen ook een beeld over de algemene tevredenheid van de bezoekers. Zo kiest u steeds de winkel die het best bij u past.

Hou het wel steeds netjes bij beoordelingen. Dit is niet de plaats om een mogelijk geschil uit te vechten. Negetieven meninginge mogen zeker, maar wel altijd met respect! Beoordelingen worden ook steeds geverifieerd voor ze online verschijnen.

Stoffenwinkels vs Stoffenbeurzen?

De website is onderverdeeld in 2 grote categoriën.

  • stoffenwinkels en stoffenmarkten
  • stoffenbeurzen en evenementen

Wat is juist het verschil? De ‘Stoffenwinkels en stoffenmarkten’ geven de vaste locaties aan (vb.: Elke maandag om 10u is er een markt in stad X. ‘Stoffenwinkels’ spreekt voor zichzelf natuurlijk ;-)). De ‘stoffenbeurzen en evenementen’  tonen stofverkopen die eenmalig op een bepaalde datum en locatie plaatsvinden. Mooie voorbeelden hiervan zijn de beurzen door van Stoffencircus en Stoffen spektakel. De data van voorgenoemde stoffenbeurzen werden reeds toegevoegd.

Nog een winkel gevonden?

Op deze website kan u niet alleen stoffenwinkels vinden en beoordelen, maar u kan ze ook zelf toevoegen. Kent u (of hebt u) een stoffenwinkel die nog niet werd opgenomen in deze lijst? Voeg hem dan snel zelf toe! Dit kan zelfs heel eenvoudig door de gegevens te importeren van bv. Facebook. Ook stoffenbeurzen kunnen door u zelf toegevoegd worden.

 

! OPGELET ! Enkel fysieke, bakstenen, winkels mogen toegevoegd worden. Momenteel is het niet mogelijk om bijvoorbeeld webshops toe te voegen waar u terecht kan op afspraak.

Doel?

Stoffenwinkels, stoffenmarkten e, stoffenbeurzen en evenementen in heel België en Nederland en ver daar buiten in kaart brengen. Een wereldwijde lijst zodat u zelfs op vakantie stoffenwinkels in uw buurt kan terugvinden.

Uw Winkel?

Staat uw winkel reeds in ons overzicht? Leuk! Wist u dat u hem ook kan claimen? Wanneer u naar de detailpagina van uw winkel gaat, staat er links van de naam een knopje met de tekst: Claim. Door hier op te klikken krijgt u een kader waar u uw gegevens kan invullen. Vervolgens controleren wij even of u het echt bent. Zodat niet zomaar iedereen met uw winkel aan de haal kan.

Suggesties?

Heeft u zelf suggesties? Moet er iets wijzigen aan de website? Vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan zeker via: info@locatiezoeker.com

We zijn ook steeds op zoek naar andere ideeën voor ander locatiezoekers. Weet u iets? Dan mag u het ons steeds laten weten.